Aveny Ogonklinik

Ögonoperationer

Vårt mål är att det ska kännas lika bra i hjärtat som i ögonen efter en avslutad behandling hos oss.

Många kliniker har valt att specialisera sig inom vissa områden. Vi har valt att ha specialister inom alla typer av ögonproblem och utför alla operationer i egen regi. Det gör att vi har en bredd som ingen annan ögonklinik i Sverige kan erbjuda.

Vår ambition är att varje person som kommer till oss ska uppnå bästa tänkbara resultatet, med allt vad det innebär. Självklart ska vi erbjuda skickliga kirurger och optiker men det är lika viktigt att vi har rätt individer på plats. Det handlar alltså om att ha operationer och undersökningar av högsta klass samtidigt som vi värnar om service och personlig omtanke.

Ögonlaser och linsbyte. Mot grå- och grönstarr, gula fläcken eller näthinnan. Torra ögon och ögonplastik-kirurgi

Oavsett om du kommer till oss för att du är trött på dina glasögon och linser, eller om du har drabbats av någon ögonsjukdom, så kan vi hjälpa dig.

Ögonlaser och Linsbyten (mot synfel)

Skapar ditt synfel problem för dig i vardagen? Lugn, vi kan hjälpa dig. Vi kan erbjuda alla metoder av Ögonlaser och Linsbyten. På det viset kan du känna dig trygg med att vi alltid erbjuder den behandling som är bäst för just dina ögon.

Grå starr

Visste du att operation mot gråstarr är Sveriges vanligaste operation och att det utförs ca 125 000 stycken varje år. Man kan komma till oss via vårdavtal med VGR och Region Halland och vissa försäkringsavtal, eller som privat kund om man inte vill vänta.

Gula fläcken

Sjukdom i området runt Gula fläcken drabbar många personer idag. Oftast är det åldersrelaterat och det innebär att man får nedsatt syn. Vi kan idag erbjuda behandlingar mot sjukdomen men också en operation för att få bättre syn.

Grönstarr

Har man drabbats av Grönstarr kan det oftast behandlas med droppar och kontinuerlig uppföljning hos ögonläkare. Ibland krävs det operation. Vi kan hjälpa till!

Ögonplastik

Det är inte bara kosmetiskt att utföra plastikkirurgi. T.ex hängande ögonlock kan skapa mycket besvär. Oavsett om du lider av det eller har andra kosmetiska förändringar som orsakar problem för dig och din syn, så kan vi hjälpa dig.

Torra ögon

Torra ögon kan låta lindrigt i jämförelse men faktum är att det kan skapa mycket obehag. Vi är idag en av få som kan erbjuda hjälp med en behandling mot torra ögon när tårsubstitut och ögonmassage inte längre hjälper.

Operationer på näthinnan

Näthinnesjukdomar behandlas med olika typer av laseroperationer, droppar och i vissa fall injektioner.