Lediga tjänster

vill du jobba
hos oss?

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Aveny Ögonklinik söker Vårdadmin/receptionist!

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta med service och kundbemötande. Som ansiktet utåt för kliniken söker vi en person som är glad, positiv, tillmötesgående och som alltid har ett leende på läpparna. Utbildning och erfarenhet: Vi söker dig som är vårdadministratör/receptionist eller har yrkeserfarenhet inom liknande yrkeskategori. Din kompetens: Du har god datavana, god vana vid patientjournalhantering samt goda kunskaper inom hantering av administrativa dataprogram.

Vi ser att du är strukturerad, stresstålig, kan arbeta självständigt, men även som en del i ett team. Du kan lägga upp dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du är utåt riktad och har en god och proffesionell patient-/kundkontakt, och även en god relation till dina kollegor.
Aveny Ögonklinik söker optiker!

Vi söker dig som är legitimerad optiker till en privat ögonklinik i centrala Göteborg. Huvuduppgiften kommer att vara förundersökningar samt efterföljande kontroller vid refraktiv- och kataraktkirurgi. Du kommer att bli en del i vårt sammansvetsade team i och runt mottagningen samt operation, vilket innebär nära samarbete med vårdadministratörer, undersköterskor, ögonsjuksköterskor, optiker, operationssköterskor samt våra ögonläkare. Tjänsten innebär mycket ansvar och initiativtagande där du som optiker är med genom hela vårdförloppet.

Du är legitimerad optiker som kanske har arbetat i butik ett tag och känner att du vill ta nästa steg. Du är van och bekväm med datoranvändande samt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är självklart om du har tidigare erfarenhet inom refraktiv kirurgi.